Våra faddrar

Kickboxing Åland Islands grundades med stöd från fyra världsstjärnor inom kickboxing. Vi kallar dem våra faddrar. De förser oss med expertis och stöder vår verksamhet.

Auvo Niiniketo, Soke

Soke Niiniketo är kanske mest känd som grundare och stormästare för Hokutoryu Ju-Jutsu, men det var också han som grundade kickboxingen i Finland år 1980. Han är av Finlands kickboxingförbund graderad till 6.dan i kickboxing, och därmed Finlands högst graderade utövare av kickboxing. Soke Niiniketo är en av de mest kända kampsportsprofilerna i Finland och utnämndes till motionsråd av Finlands president i maj 2015.

www.hokutoryu.com
www.wikipedia.org

Träningsresa till Soke Niiniketos sal i Helsingfors 9.6.2015

Jörgen Kruth, Världsmästare och K1-Superfighter

Jörgen Kruth är kanske nordens mest erfarna K1-fighter. Han har gått 83 matcher i kick- och thaiboxing, varav 68 vinster, 31 på knock out. Av dessa är över 20 K1-matcher där Kruth mött de bästa superfighterna i världen. Kruth pensionerade sig som fighter år 2012 efter att då ha gått fem matcher i MMA. Idag är Kruth personlig tränare och tränare för Sveriges thaiboxingslandslag.

www.jorgenkruth.com
www.wikipedia.org

Träningsläger med Jörgen Kruth i Mariehamn 16.1.2015

Mathias Klockars, Världsmästare

Mathias Klockars är en kampsportare med mycket framgångsrik tävlingskarriär. Han började med karate där han tog hem FM-guld. Klockars övergår efter xx år till kickboxing där han också är framgångsrik i tävling med bla titlarna…. Klockars tävlar också som boxare och går xx matcher med xx vinster. Klockars avslutar sin fighterkarriär inom MMA med sex matcher varav fem vinster. Klockars skadar sig och lägger därmed tävlingskarriären på hyllan år 2012.

Boxrec.com
Sherdog.com

Träningsläger med Mathias Klockars i Mariehamn 1.8.2015

Jarkko Jussila, Världsmästare

Jarkko Jussila är trefaldig och regerande världsmästare i proffs-kickboxing. Han är en av Finlands och Europas mest erfarna tävlande. Han har gått kring 200 matcher i 54 länder världen över. Under hans 20-åriga karriär har han valts till bla årets tränare samt årets kampsports-idrottare. Jussila tävlar också inom proffsboxning där hans internationella meritlista är lång.

www.wikipedia.org

Träningsläger med Jarkko Jussila i Mariehamn 16-18.10.2015